Bestuur

'Het wordt me weer een avondje vannacht, vannacht! Tri Movere heerst met al haar praal en pracht. De waalstad komen wij vandaan, we zijn niet te verslaan. Tri Movere, ALTIJD BOVEN AAN!'

Voorzitter - Dylan Hulshorst

Hola,
Ik ben Dylan Hulshorst en 20 jaar oud en 4de-jaars sportkunde student. Na een jaar de reiscommissie gedaan te hebben, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ga ik aankomend jaar de functie van voorzitter van Tri Movere. Ik ga er samen met mijn mede bestuursgenoten voor zorgen dat we een leuk en leerzaam jaar ervan gaan maken. Ik zie jullie graag op alle feestjes en activiteiten!

Dylan.jpg
Kyan.jpg

Vicevoorzitter - Kyan Aipassa

Heyy!

Ik ben Kyan Aipassa, 21 jaar oud en 2de-jaars ALO-student. Na een bestuursjaar als secretaris afgelopen jaar, heb ik er nog geen genoeg van! Vandaar dat ik komend jaar nogmaals in het bestuur zit, maar nu in de rol van vicevoorzitter. Het jaar is al goed begonnen met de intro en de eerste activiteiten, dus ik hoop dat we er met z'n allen weer een mooi jaar van kunnen maken!
Secretaris - Noor Wormmeester

Hi Allemaal!

Mijn naam is Noor Wormmeester en ik ben derdejaars sportkunde studente dit jaar de secretaris van bestuur 12. Na 2 jaar onderdeel te zijn geweest van de introductiecommissie vond ik het tijd voor een volgende stap. Als secretaris houd ik mij bezig met zaken als de website en de mail. Ik heb er heel veel zin in om er een leuk jaar van te maken met gezellig activiteiten! Hopelijk zien we jou bij de volgende activiteit!

Noor_2.jpg
Thom.jpg

Penningmeester - Thom Reuvers

Hoi!

Mijn naam is Thom Reuvers, ik ben 24 jaar oud en 3de jaars sportkunde student. Dit jaar ben ik de penningmeester van het 12de bestuur van Tri Movere. Hierbij is het mijn taak om de financiën van de vereniging te beheren. Samen met jullie wil ik er een fantastisch jaar van maken waarin we veel te gekke dingen gaan beleven!

Commissaris Intern - Roos Siebelink

Hii!

Mijn naam is Roos Siebelink en ik ben derdejaars sportkunde student. Na een jaar de rol van vicevoorzitter te hebben vervult in de introductiecommissie heb ik ervoor gekozen om bestuur te gaan doen. Ik zal de rol van Commissaris Intern bekleden, wat betekent dat ik mij vooral bezig ga houden met de zaken binnen de HAN. We gaan er een leuk en gezellig jaar van maken met iedereen!

Roos.jpg
Koen.jpg

Partners en Sponsering - Koen Herman

Hola!

Ik ben Koen Herman, 23 jaar oud en 2e jaars ALO student. 
Dit jaar zal ik binnen het bestuur de functie van Partners & Sponsoring op me nemen.
Het zal mijn taak zijn om partners en sponsoren binnen te halen en te behouden.
Tevens coördineer ik alles met externe partijen om voor jullie de leukste feestjes en activiteiten neer te zetten, waar ik jullie allemaal hoop te zien, tot dan!