Bestuur

'Het wordt me weer een avondje vannacht, vannacht! Tri Movere heerst met al haar praal en pracht. De waalstad komen wij vandaan, we zijn niet te verslaan. Tri Movere, ALTIJD BOVEN AAN!'

Voorzitter - Sebastian John Peet

Mijn naam is Bas Peet, 24 jaar jong en woonachtig in het mooie Nijmegen. Na al 3 mooie jaren gehad te hebben op de ALO vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk het voorzitterschap van SV Tri Movere. Komend jaar gaan we er hard aan werken om er voor alle studenten een top jaar van te maken met verbondenheid, vriendschap en natuurlijk een hoop lol!


Vicevoorzitter - Veerle Promper

Hola! Mijn naam is Veerle Promper en ik zal aankomend bestuursjaar de functie vicevoorzitter op mij nemen binnen het 10e bestuur der SV Tri Movere. Met mijn ervaringen als secretaris binnen het 9e bestuur, hoop ik het 10e bestuur wegwijs te kunnen maken en mijn ervaringen te kunnen delen. Samen met het bestuur, de commissies en de leden van SV Tri Movere ga ik er een super tof en leuk jaar van te maken!​


Secretaris - Sam Gortemöller 

Hoihoi, Ik ben Sam Gortemöller en ik ben dit bestuursjaar secretaris in het 10e bestuur der SV Tri Movere. Ik hoop dat het aankomend jaar een heel gezellig jaar gaat worden voor het bestuur, de commissies en de leden van SV Tri Movere. En daar ga ik mij ook zeker voor inzetten!


Penningmeester - Bob Poulissen

Hoi, mijn naam is Bob Poulissen. Dit schooljaar ben ik de penningmeester van het 10e bestuur. Daarnaast zit ik in het vierde jaar van de opleiding sportkunde en begin ik in februari met afstuderen. Heb je een vraag voor mij, twijfel dan niet om een berichtje of mailtje te sturen.


Commissaris Intern - Jeroen Berend Ottens

Hee hoi! Mijn naam is Jeroen. Het studiejaar 21/22 zal ik functioneren als commissaris intern. De zaken die te maken hebben met de Han, daar ben ik voor. Dit jaar wil ik samen met mijn bestuur er een onvergetelijk jaar van maken. Naast alles rondom het studeren geniet ik van fitness, crème brûlée en gezelligheid.


Partners en Sponsoring - Sam Donker

Mijn naam is Sam Donker, ik ben 20 jaar oud en woon sinds dit jaar in Nijmegen! Ik studeer op het moment aan de ALO! Dit jaar vervul ik de functie van Partners en Sponsoring. Voor de ALO heb ik een MBO 4 Sport en Bewegen opleiding gedaan richting fitness instructeur. Ik ben altijd in voor een praatje  Kom dus vooral een keer binnenstappen om een babbeltje te doen!