Bestuur

'Het wordt me weer een avondje vannacht, vannacht! Tri Movere heerst met al haar praal en pracht. De waalstad komen wij vandaan, we zijn niet te verslaan. Tri Movere, ALTIJD BOVEN AAN!'

Voorzitter - Fleur van den Boogaard

Heyhoi! Mijn naam is Fleur van den Boogaard, ben 21 jaar, woonachtig in Nijmegen maar kom uit het mooie Brabant. Dit jaar zit ik in mijn 3e jaar van de ALO. Aankomend jaar zal ik de mooie functie van voorzitter op mij nemen. Ik heb hartstikke veel zin om komend jaar aan de slag te gaan met iedereen en er een mooi jaar van te maken. Verbondenheid, saamhorigheid en gezelligheid staan bovenaan!


Secretaris - Kyan Aipassa

Heyy! Ik ben Kyan Aipassa, 20 jaar oud en 2de-jaars ALO-student. Vanaf Oktober zit ik in mijn kamertje in het mooie Nijmegen, om optimaal te kunnen genieten van het studentenleven! Binnen het bestuur neem ik de rol van secretaris op mij. Dit jaar hoop ik veel van jullie te ontmoeten en maken wij er met z’n allen weer een jaar van met veel mooie momenten!!


Penningmeester - Ate van den Oever

Hoi! Mijn naam is Ate van den Oever ik ben 21 jaar. Mijn favoriete sporten zijn voetbal en hardlopen. Ik zit in het 3e jaar van de ALO. Aankomend jaar ben ik de penningmeester van het 11e bestuur der SV Tri Movere. De functie van penningmeester ken ik al. Dit komt omdat ik afgelopen jaar penningmeester ben geweest van de introductiecommissie. Dit is o.a. de reden dat ik dit jaar ook commissiecoach ben van de introductiecommissie. Ik heb veel zin om komend jaar meer studenten onderdeel te laten zijn van SV Tri Movere en er met zijn alle een onvergetelijk jaar van te maken.


Commissaris Intern - Carlijn van Dijk

Hey! Ik ben Carlijn, 2e-jaars sportkunde student en sinds het begin van de opleiding van Tilburg naar Nijmegen verhuisd. Na een jaar in de Educatiecommissie te hebben gezeten, ga ik nu met alle plezier mijn functie als Commissaris Intern vervullen! Hierbij houd ik mij vooral bezig met de zaken binnen de HAN. Voor vragen of gewoon een praatje, je kan altijd bij mij terecht. Samen met jullie gaan we er een tof jaar van maken, zowel binnen school als daarbuiten.


Partners en Sponsering - Teun Engels

Heyhoi! Ik ben Teun Engels, 20 jaar, en dit schooljaar heb ik de functie van Partners en Sponsoring binnen het 11e bestuur der SV Tri Movere. Ik kijk er naar uit om samen met jullie er een onvergetelijk jaar van te maken, en daar ga ik hard mijn best voor doen!