Tri Movere is de studievereniging voor alle studies binnen Sport en Bewegen. De naam Tri Movere is uniek en wordt op verschillende manieren uitgesproken. Tri Movere betekent letterlijk ‘drie bewegingen’. In ons geval zijn deze drie bewegingen dé drie bewegingen die er binnen de opleiding zijn. De studievereniging bestaat namelijk uit leden van drie verschillende opleidingen binnen de studie Sport en Bewegen. Dit zijn de ALO, SBE en SGM.

Met zijn allen zijn wij bezig met het in beweging krijgen van mensen, of het bewegen van onszelf en hebben we daarmee dus veel gemeen. Tri Movere wil hier gebruik van maken om samen een gezellige, maar ook leerzame gemeenschap te vormen. Daarom profileert Tri Movere zich als actiefste studievereniniging in Nijmegen!Het jaarlijks terugkerende bierpongtoernooi van Tri Movere gaat 30 maart weer plaatsvinden!​ Opgeven kan door een online kaartjes te kopen voor heel je team via: www.ticketkantoor.nl/shop/bierpong

Wat moet je nog meer doen? ​Geen jouw team op door voor iedereen een kaartje te kopen en geef jouw team een originele teamnaam.