4e ALV 2020-2021

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
4 okt. 2021 20:00 - 23:00
Locatie
Van Buren
'Het wordt me weer een avondje vannacht, vannacht! Tri Movere heerst met al haar praal en pracht. De waalstad komen wij vandaan, we zijn niet te verslaan. Tri Movere, ALTIJD BOVEN AAN!'

In week 1.6 zal op maandag 4 oktober 2021 om 20.00 uur de vierde, en tevens laatste ALV (Algemene Leden Vergadering) van het 9e bestuur der SV Tri Movere plaatsvinden. Deze ALV zal in het teken staan van het jaarverslag met onder andere de reflectie op de doelen van het negende bestuur der SV Tri Movere.

Wij zijn nog op zoek naar een fysieke mogelijkheid. Mocht dit niet lukken, zal de ALV plaatsvinden via Microsoft Teams. Dit laten wij een week van te voren weten via de mail.
Heb je zelf een leuk idee of zou je graag zien dat iets op een andere manier georganiseerd wordt? Dan is het mogelijk om een brief met een verzoek in te sturen, een ingezonden stuk. Deze brief zal voorgelezen worden tijdens de ALV en vervolgens zal er gedebatteerd en gestemd worden. Deze stukken dienen uiterlijk zondag 26 september 2021 23:59 uur te worden gemaild naar info@trimovere.nl

De agendapunten en de eventuele ingezonden stukken zullen 1 week voor de ALV gestuurd worden via de mail.
Mocht je niet bij de ALV aanwezig kunnen zijn? Dan kan je iemand machtigen om voor jou te stemmen. Dit kan ook door te mailen naar info@trimovere.nl. Je kan door maximaal twee personen gemachtigd worden. Machtigen kan tot zondag 3 oktober 23:59 uur.

Wij hopen jullie te zien bij de ALV