Trimo's Beach Party

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Lustrumcommissie
Datum en tijd
8 okt. 2021 19:00 - 00:00
Locatie
Beachfabriek Nijmegen
'Het wordt me weer een avondje vannacht, vannacht! Tri Movere heerst met al haar praal en pracht. De waalstad komen wij vandaan, we zijn niet te verslaan. Tri Movere, ALTIJD BOVEN AAN!'

Even een avondje niet studeren en lekker met Trimo op het strand flaneren!

Eindelijk is het zo ver, de eerste Lustrumactiviteit is een feit! We trappen op vrijdag 8 oktober 2021 het Lustrumjaar af met een gezellige beachparty bij de Beachfabriek in Nijmegen. We starten de avond met een aantal toffe activiteiten zoals bubble ball en lasergamen en sluiten de avond af met een drankje en een silent disco! Deze avond is er natuurlijk ook een toffe prijs te winnen! 

De aanmeldingen gaan open op 13 september 11:00 en sluiten op woensdag 6 oktober om 11:00. 

De avond start om 19:00 uur en eindigt om 00:00 (afhankelijk van de maatregelen). Deelname kost 3 euro voor leden en 5 euro voor niet- leden. VOL = VOL dus wees er snel bij!! 

Aanmeldingen vol? Stuur ons dan even een mailtje naar lustrumcommissietrimo@gmail.com met je naam en studentnummer, wij plaatsen je dan op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrijkomt laten we dit je weten. 

Mocht je jezelf willen afmelden, stuur dan een mail met in de titel ''AFMELDEN BEACHPARTY'' naar lustrumcommissietrimo@gmail.com.

Deelnemers (100/100)

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien